Catrice in najbolj priljubljeni izdelki

Če je katera od predstavnic nežnejšega spola pogosto lepo naličena, jo pogosto vprašamo, katero blagovno znamko ličil uporablja. Večina med njimi neredko odgovori, da nima najbolj priljubljene blagovne znamke. Ličila in druge kozmetične pripomočke kupujejo pri različnih proizvajalcih, a Catrice zagotovo ne sme manjkati. 

Blagovna znamka Catrice je znana po številnih izdelkih. V zadnjem času je veliko govora o Catrice BB kremi, ki jo uporablja veliko žensk. Sicer pa se znamka lahko pohvali še z izjemno kakovostnimi laki, pudri, senčili, šminkami, rdečili in ne nazadnje tudi maskarami. Maskara Catrice je ena od najbolje iskanih maskar na trgu. 

Novejša maskara Catrice

Pri izbiri dobre maskare je zlasti pomembno, kakšen volumen trepalnic bomo z njo dobili. Vsekakor pa je enako pomembna tudi sama formula maskare. Premokre formule so slabe, saj trepalnice kaj hitro padejo ali pa se neprimerno lepijo skupaj. Ravno prav formulirana maskara z volumnom in privihanimi trepalnicami je zagotovo ena od najboljših izbir. 

Novejša maskara Catrice – Eyeconista Lash Millionizer Volume maskara – je v tem hipu ena od boljših izbir na trgu. Ima sicer precej mokro formulo, njena krtačka je krajša ter zaobljena s kratkimi silikonskimi ščetinami. Z njo zlahka lahko dosežete tudi trepalnice v notranjem kotičku. 

Uporabnice trdijo, da se nosi lepo. Čez dan se na trepalnicah ne drobi. Ne pušča črnih madežev pod očmi. Odstranjevanje z oljem je zelo hitro in preprosto. Maskara Catrice vsebuje 11 mililitrov vsebine. Njena cena je malo manj kot šest evrov. 

Laki za vse letne čase 

Kozmetična blagovna znamka pa je zelo dobro poznana tudi po izjemno lepih in zanimivih lakih. Ti so primerni za prav vse letne čase. V tem hipu na trgu lahko najdete nove odtenke za letošnje poletje, ki so izjemno barviti in udarni. Po drugi strani vam znamka ponuja tudi nekoliko bolj umirjene, a zelo lepe pastelne odtenke. 

Čeprav ste morda Catrice lake in druge izdelke do sedaj nakupovali v fizičnih drogerijah, pa vas je trenutna situacija zvabila tudi v spletne prodajalne s kozmetiko. Na primer v spletno prodajalno pinkpanda.hr. Hitro ste lahko ugotovili, da isti izdelek Catrice lahko na tem mestu kupite po precej ugodnejši ceni. 

Pravilen nakup dobre maskare 

Maskare so zagotovo eno od najbolj priljubljenih pa tudi najbolj pogosto uporabljenih ličil. Najti pravo pa ni tako zelo preprosta naloga, kot bi si sprva mislili. Poleg tega pa je na trgu toliko izbiro, da to pogosto še oteži izbiro. 

YouTube video

Cena maskare je eden od dejavnikov, ki vsaj malo pripomore h končnemu nakupu. A po drugi strani je za takšen izdelek bolje odšteti nekoliko več denarja, saj vam bo dobro koristil kar nekaj časa. Sicer pa lahko kakovostno maskaro kupite že za zelo malo denarja. 

Maskara za podaljšanje in zgostitev trepalnic 

Pri izbiri ustrezne maskare smo pogosto pozorni tudi na napis na izdelku. To ne pomeni, da nas zanima samo proizvajalec. Če na primer na maskari piše, da je namenjena za podaljšanje in zgostitev trepalnic, nas takšen napisa kaj hitro pritegne. 

Za kakovostne in učinkovite maskare je značilno, da imajo odlično gumijasto krtačko. Ta mora biti tudi dovolj gosta, da z njo trepalnice lahko lepo počešete. Trepalnice med seboj dobro loči in jim doda še nekaj volumna. 

Maskara je zlasti dobrodošla zvečer, ko odhajate ven na lepše. Z njo boste na preprost način pričarali dolge in goste trepalnice. Poskrbite, da izberete takšno, ki ne lepi trepalnic, ne naredi gubic, se ne razmaže in je dovolj dolgo obstojna. Ne nazadnje je pomembno še to, da se maskara lahko hitro in enostavno odstrani. 

Krtačka maskar za ekstra volumen 

Nekatere maskare na trgu vam obljubljajo ekstra volumen. Takšen učinek je zlasti odvisen od vrste krtačke, ki ima navadno nekoliko večjo velikost. Odlično se uporablja tudi na spodnjih trepalnicah, kjer je volumen navadno veliko težje doseči. 

A ne glede na to, kakšen učinek si od maskare želite, pa je konec koncev rezultat odvisen tudi od proizvajalca. Posegajte po maskarah svetovno uveljavljenih proizvajalcev. Takšne so vam na voljo tudi v spletni trgovini Pinkpanda. V njej boste lahko kupovali vrhunske maskare po neverjetno dostopnih cenah. Že sedaj lahko preverite številne proizvajalce ličil in drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovo boste našli vsaj en izdelek, ki vas bo popolnoma navdušil. Sicer pa vas omenjena spletna prodajalna ves čas preseneča tudi z novostmi in akcijami, zato se ji splača še posebej slediti. 

Objave iz iste kategorije: