Zakaj so brezrokavniki odlični za nošnjo pozimi

Ko se pričnejo zimski meseci, moramo spremeniti garderobo na bolj topla oblačila. Veliko ljudi pa spregleda uporabnost brezrokavnikov, ki so lahko izredno priročni za nošnjo v hladnejših mesecih. So izredno vsestranski, saj jih lahko uporabljamo v kombinaciji z drugimi oblačili. Tako jih lahko nosimo poleg lahkih jaken in puloverjev s kapuco, da lažje ohranjamo toploto telesa. Prednost pa je tudi ta, da jih lahko nosimo v službo, kot tudi v prostem času, kar pomeni, da so uporabni za vsako priložnost.

Zaščitimo telo pred izgubo toplote

Brezrokavniki imajo veliko večjo funkcijo, kot si mnogi predstavljajo. Pomagajo nam ohranjati telesno temperaturo, kot tudi temperaturo okončin. Dejstvo je, da ko nam pade telesna temperatura, telo zmanjša prekrvavitev v noge in roke. To se zgodi, ker se vsa kri skoncentrira v jedru telesa, da zaščiti organe pred poškodbami.

Ko pa nosimo brezrokavnik, pa telesu pomagamo, da lažje ohranja kritično temperaturo vseh organov, kar poveča prekrvavitev. Tako dobijo tudi naše roke, noge ter glava več krvi, kar povzroča udoben občutek, tudi ko odzunaj piha in je mrzlo.

Zakaj je brezrokavnik primeren za mrzla okolja

Ko smo aktivni in nosimo na sebi jako ter brezrokavnik, nam lahko hitro postane prevroče. Težavo tako lahko rešimo, da odstranimo jakno in uporabimo samo brezrokavnik. To nam omogoča, da se lahko hitro ohladimo ter, da se ne potimo po nepotrebnem.

Brezrokavnik je najbolje uporabljati v milem kot tudi mrzlem vremenu ter tudi pri mnogih aktivnostih, kot so:

  • Sekanje drv
  • Postavljanje šotora
  • Selitve pohištva
  • Delo v skladišču

Velika prednost je tudi ta, da zavzamejo zelo malo prostora, kar nam omogoča, da si sloje oblačil prilagajmo po potrebi.

Materiali izdelave oblačila so pomembni

Tako kot pri vsakem oblačilu, imajo tudi brezrokavniki prednosti, glede na to, iz česa so narejeni. Nekateri imajo dodatno izolacijo, ki ščiti pred izgubo toplote. Taki brezrokavniki so idealni za uporabo v zelo mrzlih okoljih. Lažji materiali pa so idealni, če opravljamo fizično delo, ko nosimo brezrokavnik.

https://www.youtube.com/watch?v=mz_BeTTtp-Q

Pomembno je tudi, da se prepričamo o dodatnih funkcijah, ki jih imajo brezrokavniki, kot so kapuce, žepi ter druge funkcionalnosti. Poleg tega pa je izredno pomembna zunanjost samega oblačila. Nekateri modeli so vodoodporni, drugi pa so narejeni, da nas ščitijo pred vetrom.

Odlično ponudbo oblačil bomo našli na spletni strani www.habeco.si, kjer bomo našli nekaj za vsako priložnost.

promocijske majice z vezenjem

Seznam z najbolj priljubljenim promocijskim materialom

Če ste podjetnik začetnik, boste morali slej ko prej poskrbeti tudi za promocijo svojega posla. To lahko naredite na številne možne načine. Eden učinkovitejših so tudi promocijski izdelki.

Objave iz iste kategorije: