Naušniki

pink fluffy ear muffs
(Photo credit: Violentz)

Zimski čas in nizke temperature zahtevajo topla oblačila in modne dodatke. Poleg toplih jaken in bund, moramo nositi tudi kape, šale in rokavice. Zadnje čase pa so vse bolj popularni tako imenovan naušniki.

Kaj pravzaprav so naušniki?

Naušniki so zelo podobno obroču za lase, vendar imajo na koncu obeh delov okrogel dodatek, ki pokrije ušesa. Na takšen način so ušesa topla in obvarovana pred mrzlim zrakom. Naušniki so lahko narejeni iz različnih materialov. Na trgu obstajaj neskončna količina različnih naušnikov, vse pa je odvisno od osebnega okusa. Vsekakor so naušniki bili popularni v preteklosti, skozi čas pa je moda malce pozabila nanje. V zadnjih nekaj letih so jih modni oblikovalci ponovno odkrili in jih ponovno predstavili svetu. Prav vsi so nad naušniki navdušeni, še posebej pa so priročni za ženski spol.

Vsekakor so naušniki najboljša rešitev za ženske, saj ne pokvarijo pričeske. Poleg vsega pa so čudovit modni dodatek. Naušniki imajo to prednost, da so tik ob ušesu, kar pomeni, da nudijo ugodje in toploto ušesom. Z naušniki so lasje prosti, ušesa pa lepo zaščitena. Z naušniki je vnetje ušes gotovo preteklost.

Poznamo različne materiale naušnikov. Lahko so narejeni iz naravnih materialov ali pa umetnih materialov. Ponavadi so naušniki narejeni iz kosmatih materialov, da lahko dovolj pogrejejo in zaščitijo ušesa. Prav tako so na voljo v različnih barvah. Modeli so lahko tako za odrasle, kot tudi za otroške glave. Navadno so otroški naušniki pisani in tematsko ustvarjeni. Otroški naušniki so prav tako bolj kreativni.

Sicer pa je na trgu veliko različnih naušnikov, ki so praktično zložljivi. Zložijo se del, ki leži na ušesih in so tako lažje prenosljivi. Ženske pa jih lahko preprosto pospravijo v torbico. Naušniki so dobesedno obnoreli modni svet, zato si letos morate prav gotovo privoščiti svoje in ušesom ponuditi toplo zavetje.

Preberite še kako uporabljati kodralnik las?

Enhanced by Zemanta

Objave iz iste kategorije: