Seznam z najbolj priljubljenim promocijskim materialom

Če ste podjetnik začetnik, boste morali slej ko prej poskrbeti tudi za promocijo svojega posla. To lahko naredite na številne možne načine. Eden učinkovitejših so tudi promocijski izdelki. Ti lahko vključujejo številne uporabne pripomočke, na katerih je seveda zapisano tudi ime vašega podjetja ter po možnosti še logotip.

Pri izbiri izdelkov za promocijo si je najpametneje pripraviti seznam, nanj pa zapisati vse tiste izdelke, ki so se do sedaj na tem področju izkazali za daleč najbolj priljubljene. Na vrhu seznama so zagotovo tudi promocijske majice, ki se lahko podarjajo v najrazličnejših vrstah.

Majice s potiskom in vezene majice

Majice so torej eden od najbolj zaželenih in priljubljenih kosov promocijskega tekstila. Verjetno zato, ker jih lahko uporabljamo skozi celo leto, primerne pa so za vse generacije ter oba spola. Navadno najprej pomislimo na majice s potiskom, seveda so na voljo tudi vezene majice. A takšen promo material se med seboj ne razlikuje samo po tem, temveč še po drugih lastnostih.

promocijske majice z vezenjem
Navadno najprej pomislimo na majice s potiskom, seveda so na voljo tudi vezene majice.

Majice za promocijo podjetja so lahko narejene iz najrazličnejših materialov. Prav tako so lahko različnih tipov. Med bolj priljubljene sodijo polo majice, saj so že na pogled nekaj prav posebnega. Ne nazadnje je potrebno izbrati še ustrezne barvne kombinacije. Preverite, katere barve na majici bi lahko asociirale na vašo dejavnost. Pazite pa, da se bo napis na tekstilu dovolj dobro videl.

Kaj natisniti na majico?

Na promocijske majice so najpogosteje natisnjena imena podjetij, prav tako še logotipi. Seveda lahko na tekstil damo natisniti še druge podatke, na primer telefonsko številko, naslov maila, torej kontaktne podatke. Izbira je zlasti odvisna od želje naročnika.

Pomembno je, da je napis dovolj viden. To pomeni, da se natisne na vidnem delu majice in da je tudi tisk dovolj kakovosten.

Primerjava med potiskanimi in vezenimi majicami

Dejstvo je, da so majice s potiskom precej bolj ugodne kot pa tiste, ki vključujejo vezenje. A če bi jih primerjali, bi že na prvi pogled ugotovili, da so vezene majice bistveno bolj kakovostne in ne nazadnje tudi precej privlačnejše.

Če se nikakor ne morete odločiti med tiskom in vezenjem, je dobra rešitev na primer ta, da polovico majic potiskate, na drugi polovici pa naj bo vključeno vezenje.

YouTube video
Hitro in enostavno vezenje na majice.

Še drug priljubljen promocijski material

Promo tekstil je torej na vrhu seznama priljubljenih kosov promocijskega materiala. V to kategorijo izdelkov za reklamiranje podjetja so vključene majice, jakne, hlače, puloverji, rokavice, kape in zagotovo bi se še kaj našlo. Seveda pa je lahko enako priljubljen še drug promocijski material.

Dobro je, da pokukamo v svet tehnologije in v njem odkrijemo kakšne pripomočke, ki bi jih zlahka lahko umestili med priljubljen material za promocijo. To bi bili lahko USB ključki, etuiji za različne naprave, na primer pametne telefone.

Trakovi in zapestnice

Izkazalo se je, da med priljubljen material za reklamo podjetij sodijo tudi trakovi in zapestnice. To se zlasti pokaže na najrazličnejših sejmih, kjer je takšna vrsta izdelkov zelo hitro pobrana. Lepo obarvane zapestnice s potiskom podjetja so izjemno mikavna izbira predvsem za mlajše oziroma mladostnike, ki jih radi nosijo na roki.

Promocijski trakovi pa niso samo lepega videza, temveč so tudi nadvse praktični. Nanje lahko obesimo ključe, ki so nam tako vedno na vidiku ter dosegu roke.

Vedno priljubljeni izdelki za reklamiranje podjetja

Ne nazadnje pa je tu še promocijski material, ki je priljubljen že od samih začetkov in bo tako verjetno ostalo tudi vnaprej. V to kategorijo izdelkov na primer sodijo blokci, svinčniki, kemični svinčniki, dežniki, vžigalniki. Vse omenjeno ljudje v resnici ves čas potrebujemo, zato ni čudno, da so tako priljubljeni.

priljubljen material za promocijo
Med priljubljen promocijski material na primer sodijo blokci, svinčniki, kemični svinčniki, dežniki, vžigalniki.

Verjetno ste tudi vi veseli, če na promociji kakšnega podjetja v dar dobite dežnik. Čeprav je na njem velik potisk, vam je ta všeč in boste dežnik z veseljem uporabljali. Podjetniku pa boste s tem naredili veliko uslugo, saj boste na takšen način njegovo podjetje reklamirali.

Kdaj podarjati promocijski material?

Material za promocijo oziroma reklamo nekega podjetja je skorajda nujen na vseh sejmih ter podobnih prireditvah. To bodo od vas pričakovali tudi obiskovalci. Če se bodo na vaši promocijski mizi nahajali samo letaki o storitvah ter izdelkih vašega podjetja, bodo verjetno obiskovalci nekoliko razočarani ali pa zmedeni.

Sicer pa se promocijsko gradivo lahko podarja skozi vse leto, na primer rednim in zvestim strankam, poslovnim partnerjem, zaposlenim, domačim.

Objave iz iste kategorije: