Unikatne majice z napisi lahko natisnemo po željah

Majice z unikatnimi napisi ali pa majice za skupine, za kakšne posebne priložnosti, so zelo popularne. Za tiskanje majic se odloča čedalje več ljudi ob kakšnih obletnicah, za zabave, za posebne prireditve in dogodke ali pa samo za promocijo podjetja ali kakšne ideje. Majice so seveda izjemno uporabno oblačilo. Tudi, če nam majica ni najbolj všeč, jo še vedno lahko oblečemo za domača opravila ali za spanje. Za tiskanje majic in jakne za promocijo se je odločilo tudi naše podjetje pred časom.

In sicer smo spodbujali zdrav način življenja med zaposlenimi, zato so vsi dobili športne majice s sloganom našega podjetja. Meni osebno se je zdelo takšno darilce zelo v redu. Z majhno gesto so vsi dobili nekaj lepega in uporabnega, hkrati pa tudi dokaj jasno sporočilo, da se spodbuja zdrav življenjski slog.

Majice za različne namene

Tiskanja majic smo se nato poslužili tudi pri službenem dvodnevnem izletu. Ker je šlo na izlet nekaj avtobusov iz različnih podjetij, smo bili mi in še nekaj drugih skupin prepoznavni prav zaradi majic. To je le eden od načinov promocije podjetja. Tiskanje majic pride v poštev tudi za druge stvari, kot so na primer dekliščine ali fantovščine, obletnice, rojstni dnevi, športne prireditve itd. Majice natisnemo lahko tudi samo za eno osebo, če ji želimo z osebnim sporočilom na majici kaj sporočiti (v smislu: »Peter, najboljši si!« ali kaj podobnega).

YouTube video

Izberimo kvaliteto

Tiskanje majic je zelo ugodno, a paziti moramo, da izberemo kvalitetno storitev. Tisk mora biti res kvaliteten, da se ne uniči ali izpere že po nekaj pranjih. Važno je tudi, da izberemo kakovostno blago – majico, da ne bomo potem razočarani po nekajkratni uporabi. Na voljo so seveda različne barve majic in tiska, različni kroji majic, dolgi ali kratki rokavi, različni materiali itd.

Izbira je pestra, zato je dobro da pred odločitvijo premislimo kakšen bo namen uporabe majic. Nekatere smešne majice so res natisnjene le za šalo in bodo bolj malo v uporabi. A sploh pri kakšnih športnih majicah, ki morajo tudi opravljati svojo funkcijo – odvajanja potu proč od kože, pa se ne splača varčevati. Zato dragi bralec ti priporočam, da kupi majico pri tem podjetju.

Objave iz iste kategorije: