Jakne kot odlično promocijsko darilo

Če imate v lasti podjetje, ste ga zagotovo že predstavljali v javnosti. Morda se udeležujete sejmov in drugih podobnih prireditev, kjer imate velike možnosti za pridobitev novih strank pa tudi za spoznavanje novih poslovnih partnerjev. Na takšne dogodke se vam splača priti dobro opremljeni s promocijskim materialom, saj vam prinaša številne prednosti.

Promocijski material mora biti v prvi vrsti uporaben ter seveda viden, saj je na njem praviloma natisnjen ali všit logotip vašega podjetja in še drugi pomembni podatki o vas. Na voljo imate številne kose promocijskega materiala. Med izjemno zaželenimi kosi so tudi promocijske jakne.

Izbira ustreznih promocijskih jaken

Promocijske jakne naj bodo narejene iz povsem takšnega materiala, kot bi si ga želeli sami. Če boste svojim bodočim strankam in drugim osebam, s katerimi želite sodelovati v poslu, podarjali manj kakovostna promocijska darila, ne pričakujte, da jih bodo prav pogosto uporabljale. Nekakovostne promocijske jakne kažejo tudi na to, da takšne osebe ne spoštujete povsem.

Privlačne promocijske jakne
Ženske in moške promocijske jakne

Dobra izbira promocijskih jaken vam je na voljo v spletni prodajalni, kjer lahko izbirate še med drugimi zelo uporabnimi in kakovostnimi izdelki za promocijo. Najprej premislite, katere velikosti jaken potrebujete. Nato se osredotočite na material in ne nazadnje še na barvni odtenek. Ko boste izbrali ustrezne jakne, je na vrsti še potisk nanje. Izberite ponudnika, ki vam ponuja oboje hkrati. Torej dobro promocijsko gradivo in še potisk ali vezenje nanj.

Podarite promocijsko jakno svojim zaposlenim

Nikakor pa ne smete pri podarjanju promocijskih daril pozabiti na svoje zaposlene. Od njih je namreč v največji meri odvisno, kako bo vaše podjetje poslovalo. Tudi njim lahko ob posebni priložnosti, na primer ob koncu leta, podarite privlačne in vrhunske promocijske jakne.

Promocijske jakne odlične kakovosti
Ženske promocijske jakne

Te bodo lahko koristno nosili v prostem času, po želji pa tudi pri druženju z vami nekje na team buildingu. Na ta način boste s svojim kolektivom okolici dali vedeti, da pripadate isti skupini zaposlenih.

Če želite svoje zaposlene še bolj navdušiti in jim pokazati še večje spoštovanje, potem jim lahko podarite še promocijske jakne za njihove najbližje, na primer za njihove otroke.

Hiter in kakovosten print na majice

Print na majice vam lahko pride prav v najrazličnejših trenutkih. Pogosto se namreč zgodi, da potrebujete majico, na kateri bi pisalo nekaj specifičnega oziroma nekaj vašega. Ker takšne majice praviloma ne boste kar tako na hitro našli na trgu, se boste morali znajti nekoliko drugače.

YouTube video

Print na majice je posebna storitev podjetja, ki vam omogoča izbor kakovostne majice v privlačni barvi, nato pa še print na njej. Kaj bo na majici pisalo oziroma kaj bo na njej natisnjeno, pa je predvsem odvisno od vaših želja ali potreb.

Podarite čim več promocijskih majic

Print na majice je torej dobrodošel za številne dogodke. Če ste na primer organizator dekliščine ali fantovščine, je velika možnost, da boste posegli po tej storitvi. Pri dobrem ponudniku si izberete ustrezne majice, na katere daste izdelati print, ki se bo navezoval na veseli dogodek.

Sicer je print na majice zlasti dobrodošel tedaj, kadar je govora o promocijskem tekstilu. Ta je namreč med vsemi kosi promocijskega materiala najbolj zaželen. Pri izbiri majic na print pazite ne samo na materiale, temveč tudi na modele majic. Dobro se obnesejo na primer polo majice, saj so primerne tako za formalne kot tudi športne dogodke.

Naročanje majic na print

Pri izbiri promocijskega tekstila, kot so majice s potiskom, si boste morali prav tako zagotoviti dobrega ponudnika. To v praksi pomeni tudi to, da vam bo ponudnik majice na print omogočil hitro in ugodno. Takšnega ponudnika si lahko zagotovite kar na spletu. Na njem boste lahko kakovostne potiskane majice naročali kar na daljavo, kar pa je dandanes še posebej zaželeno.

Dober spletni ponudnik vam v svoji trgovini ponuja poseben obrazec, v katerega vpišete vse pomembne podatke, ki se navezujejo na naročanje promocijskega materiala. V obrazec boste morali na primer vtipkati število promocijskih majic, tip promocijske majice, velikost, barvo in ne nazadnje, kaj želite, da je na njej natisnjeno. Dober ponudnik vam ne bo ponudil samo tiska na majice in druge vrste promocijskega tekstila oziroma materiala, temveč tudi vezenje. Kaj je ustreznejše za vas, pa vam lahko pomaga izbrati kar ponudnik.

Ko boste kasneje, ko boste razdelili že kar nekaj potiskanih majic s svojim logotipom podjetja, takšne majice kje opazili, boste na svoj izdelek in reklamo podjetja zagotovo ponosni.

Objave iz iste kategorije: