S stilom na delo

Za urejen in modni videz na delovnem mestu ne potrebujete gore denarja. Namesto zapravljanja za gore najnovejših dizajnerskih kosov, se raje posvetite iskanju lastnega stila. Kaj vse je potrebno pri tem razmisliti, si lahko preberete v tem članku.torbica

Kaj želim sporočiti okolici?

Kadar se nahajate v družbi, v okolico oddajate določene informacije. Premislite, kaj želite ljudem sporočiti o sebi in ne mešajte preveč različnih stilov med seboj. Če ste športni tip človeka, vnesite v svojo garderobo športno-elegantne kose. Ni se vam potrebno obremenjevati z nenapisanimi pravili, saj boste navzven delovali pristneje, če boste sporočali vašo pravo osebnost.

Koliko se je potrebno držati pravil?

V določenih delovnih okoljih je potrebno slediti določena pravila glede oblačenja in modnih dodatkov. Vendar lahko v vsakem primeru s premišljeno izbiro dodate individualno noto, ki bo odražala vaš stil. Predvsem se lahko poigrate z modnimi dodatki, kot so uhani, verižice, torbice, zapestnice in drugo. Vsak element garderobe, ne glede na svojo velikost, lahko izraža vašo osebnost. Tudi če k celoti dodate le prstan po vašem okusu, boste dosegli želeni učinek.

Torbice in modni dodatki

Kot že omenjeno, modni dodatki veliko, če ne celo največ, povejo o vaši osebnosti. K celotnemu videzu dodajo ključno komponento, ki jo lahko prilagajate po svojem okusu. To je mogoče prav z vsemi dodatki, za primer poglejmo na primer torbice. Te se dobijo v različnih izvedbah, od hipijevskih barvnih pletenin do usnjenih torb striktno poslovnega videza. Ko kupujete torbico zase, pazite na skladnost barv z oblačili, ki jih imate v svoji omari. Z barvami, ki med seboj ne izgledajo skladno lahko dosežete kičast izgled. Na splošno velja, da se umirjenih tonom lahko dodaja živahnejše barve, če so te v razmerju, ki še deluje prijetno na oko.

YouTube video

Živahnejše barve privabijo poglede veliko bolj kot umirjeni toni. Tako se sami odločate ali želite pozornost usmeriti na same dodatke ali pa izberete dodatke, ki so preprostejšega videza in ste lahko zato malo drznejši pri izbiri barv oblačil.

Objave iz iste kategorije: