Prstani so lahko izjemno dobrodošel modni dodatek

Ljudje se med seboj razlikujemo tudi po stilu oblačenja. Nekateri na sebi nimajo prav nobenega modnega dodatka, nekateri pa z njimi močno pretiravajo. Kdo od njih je bolj moden, je seveda stvar posameznika. Najboljša pa je seveda zlata sredina, ki jo upošteva vedno več ljudi. Zavedajo se namreč, da je v današnjem času pomemben tudi videz in da lahko s pravilnim stilom oblačenja lahko dosežemo marsikaj. Pri tem nam pomagajo torej tudi modni dodatki, med katerimi so vsekakor priljubljeni tudi prstani.

Seveda pri tem ne mislimo damo poročne prstane, ampak tudi take, ki jih lahko nadenemo priložnostno ali pa jih uporabljamo kar vsak dan.

Prstani različnih velikosti

Prstani se med seboj razlikujejo predvsem po materialu, obliki, barvi, ceni in nenazadnje tudi po velikosti. Seveda je ponovno odvisno od posameznika, za kakšno velikost prstana se bo odločil. Nekateri uporabljajo manjše, skorajda povsem neopazne prstane, spet drugi pa uporabljajo prstane, ki so izjemnih velikosti in včasih zasedejo kar nekaj prostora na naših prstih. Slednjih ponavadi ne nosimo vsak dan, ampak jih nadenemo le ob posebnih priložnostih. Vsekakor pa lahko tako z majhnimi kot tudi večjim dosežemo želeni učinek.

Nošenje je odvisno od obdobja

Veliko ljudi pa prstane nosijo le tu pa tam. To je odvisno predvsem od njihovega trenutnega počutja. Zagotovo smo že lahko opazili vrsto oseb, ki bodo v določenem obdobju ves čas nosili prstane, jih celo menjavali ter prilagajali svoji obleki ter ostalim modnim dodatkom. Potem pa bo prišlo obdobje, ko jih kar nekaj časa ne bodo nadeli. Tudi strokovnjaki menijo, da moramo za nošenje tovrstnih modnih dodatkov imeti voljo. Ni vsak prstan za vsak dan in tudi vsak dan ni primeren za nošenje prstanov.

Moški jih še vedno premalo nosijo

Znano je, da so ženske večinoma uporabnice prstanov, medtem ko jih moški praviloma sploh ne nosijo. Po večini niti ne nosijo poročnega prstana, kaj šele da bi nosili kako drugo obliko ali pa vrsto prstana. To velja predvsem za našo kulturo.

YouTube video

Še vedno pa lahko opazimo določene posamezne predstavnike moškega spola, ki ob nošenju prstana povsem uživajo in poudarjajo, da jih ne motijo pri dnevnih opravilih, tako kot to moti večino drugih moških.

Objave iz iste kategorije: