Ekstravaganten nakit, ki navduši

Lepe, moderne in opazne – takšne so statement ogrlice. Brez njih ne mine nobena slavnostna prireditev, saj so modne že nekaj zadnjih let. Gre za trend, ki so ga začele zvezdnice, nato pa so ga vzljubili tudi vsi ostali. So namreč tisti kos nakita, ki toaleti ali celotnemu stilu doda piko na i. Ko jih enkrat začneš nositi, se ti oblačila brez njih zdijo kar malo prazna. Vašemu stilu namreč dodajo poseben šarm in ekstravaganco visoke mode. Če želite biti modne in hkrati opazne, so statement ogrlice prava stvar za vas!

Statement ogrlice pašejo povsod

Kako kombinirati statement ogrlice? Enostavno! Nosite jih namreč lahko s katero koli kombinacijo oblačil, ne glede na barvo ali kroj. Gre namreč za kos nakita, ki funkcionira samostojno. Ne glede na to, s čim ga kombinirate, bo prevzel glavno vlogo opaznosti. To velja še posebej za zelo velike in bleščave statement ogrlice, ki so narejene iz več različnih materialov in barv. Bogata okrasitev je prava paša za oči in v vaš slog vnese nekaj, kar težko dosežemo z drugim nakitom. Poleg tega pa so takšne ogrlice enostavno blazno seksi!

YouTube video

Ne razmišljajte, kupite!

Če pri nakupu ostalih kosov nakita vsi modni svetovalci svetujejo preudarnost in razmislek o tem, s čim ga bomo kombinirale, pa to ne velja za statement ogrlice (spletna trgovina lideja.com). Ne glede na to, kakšna je ogrlica, lahko pod njo oblečete črn puli. Tudi puli katerekoli druge barve je dobra kombinacija, pomembno je le, da je čim bolj oprijet. Tudi bela srajca ali bluza je odlična podlaga za tak impozanten kos nakita, medtem ko bo z vzorčasto bluzo vaša ogrlica funkcionirala čisto drugače. Morda se vam zdi, da bo na vzorčasti podlagi hitro vsega preveč, a ravno v tem je štos.

Seveda pa lahko izberete tudi bolj klasične kombinacije, kot so enobarvni kosi. Hkrati pa so statement ogrlice zelo praktične tudi v primeru, če želite malo zakriti preglobok dekolte oziroma ga namesto drznega, narediti bolj zapeljivega. Takšne ogrlice sicer lahko nosite kamorkoli – v službo ali v gledališče ali kamorkoli drugam. Če res cenite bleščavost, jih lahko nosite tudi doma. Zato ne razmišljajte preveč, ampak si privoščite svojo!

Objave iz iste kategorije: