Puloverji s kapuco osvajajo mlado in staro

Puloverji so zagotovo obvezen kos oblačila prav vsakogar med nami. Na voljo so manj topli pa tudi takšni, v katere se oblačimo predvsem v zimskem času. Izbira vrste puloverja je torej odvisna tudi od letnega časa oziroma od temperatur. Po drugi strani pa se puloverji med seboj ne razlikujejo samo v materialih, temveč tudi po zasnovi. Nekateri med njimi vsebujejo tudi najrazličnejše dodatke. Otroški pulover je na primer neredko opremljen s kakšnimi cofki. Sicer pa so v tem hipu priljubljeni zlasti hodiji, to so puloverji s kapuco.

Če menite, da so hodiji samo domena otrok in mladostnikov, se motite. Takšna vrsta oblačila je mikavna tudi za starejše generacije. Ne nazadnje se hoodie kaj hitro znajde tudi v omari ženske, ki se sicer raje oblači elegantno. Kljub temu pa takšne vrste športnega oblačila ne sme manjkati niti pri njej.

Kapucinarji s potiski

Puloverji s kapuco nosijo najrazličnejša imena. Nekateri jih torej imenujejo hodiji, spet drugi pa kar kapucinarji pa tudi kapucinarke. A ne glede na poimenovanje, je povsem jasno, za kako zelo priljubljen kos oblačila pravzaprav gre. Še zlasti zanimivi so tisti, ki so jim dodani najrazličnejši potiski.

Puloverji s kapuco ali kapucinarji
Puloverji s kapuco za ženske in moške

Sicer pa si takšen kos oblačila lahko skreirate kar sami. Obstajajo spletne aplikacije, kjer lahko kar sami izdelujete tekstil po meri. Tako lahko le z nekaj kliki izdelate svoj hodi, majico, hlače ali pa kakšen drug kos oblačila. Vsekakor ni pomembno samo to, kaj bo na tekstilu pisalo oziroma kaj bo narisano, temveč tudi sama kakovost materiala.

Hodie je vse bolj zaželeno promocijsko darilo

Seveda so oblačila izjemno priljubljena tudi v promocijskem svetu. Če imate svoje podjetje, si vaši zaposleni, stranke, poslovni partnerji, domači in še kdo zasluži imeti oblačilo, na katerem bo napisano ime vašega podjetja.

YouTube video
Kako kombinirati pulover s kapuco

Še najbolj jih boste razveselili s puloverji s kapuco. Odlična izbira so tudi kratke majice s potiski ali pa prehodne jakne. Ne nazadnje pa hodie lahko nekomu podarite kar tako, in to ne glede na to, ali imate podjetje ali ne. Takšnega darila je v današnjem času vesel prav vsak. Še posebej pa, če bo na njem natisnjeno nekaj, kar označuje obdarjenca.

Za promocijsko darilo se odlično obnesejo tudi kape

In ko že govorimo o promocijskem materialu oziroma tekstilu, nikakor ne moremo niti mimo kap. Te nam v resnici pridejo prav v številnih situacijah. Seveda pa kape, ki so namenjene športu, ne moremo obleči na kakšen slavnostni dogodek. Takšni dodatki k oblačilom se seveda med seboj ne nazadnje razlikujejo tudi v tem, čemu so namenjene.

Ženske kape
Kape za šport

Tople kape s cofki so na primer dobrodošle predvsem v zimskem oziroma hladnejšem letnem času. Večinoma pa se nad njimi navdušujejo predvsem otroci in ženske. Moški se za kape s takšnimi dodatki precej manj odločajo.

Lične kape za športni dogodek

Nekateri strastni navijači, medtem ko odhajajo na kakšno športno tekmo, nikakor ne pozabijo na glavo namestiti kape. Na njej je lahko napisano ime moštva, za katerega se navija. Če na tekmo odhajate v skupini, pa si lahko na glave nadenete vsi enake kape. S tem pokažete, da ste skupina in da navijate za isto ekipo.

Če takšne vrste opreme za navijanje še nimate, si jo lahko naročite kar po spletu. Nekatera podjejta vam ponujajo kakovostne kape za ravno takšne namene. Po svojih željah lahko date nanje natisniti kar koli si želite.

Delovna kapa za večjo varnost

Kapa je torej kos oziroma dodatek k oblačilom, ki je lahko namenjena za marsikaj. Nekateri jo nosijo, da jim je topleje. Drugi se z njo zaščitijo proti vročini. Delovne kape pa lahko med opravljanjem določenega posla omogočajo še večjo varnost. Seveda je takšna vrsta kap nekoliko drugače zasnovana, prav tako je izdelana iz drugih vrst materialov.

Sicer pa so kape zelo dobrodošle tudi pri teku, kolesarjenju, ne nazadnje pri hoji. Ne pozabimo jih vzeti s seboj tudi, ko se odpravljamo na morje ali pa kam drugam na počitnice.

Kape po naročilu

Omenili smo, da je določena vrsta tekstila zelo priljubljena v kategoriji promocijskega oziroma reklamnega materiala. Dobri poznavalci tega področja vedo, da med promocijskimi darili ne smejo manjkati niti kape. Tudi takšni izdelki se lahko dajo izdelati po meri. Pri naročilu morate natanko vedeti, kakšno vrsto kape izbrati, iz kakšnega materiala, kakšna naj bo zasnova, barva in ne nazadnje, kaj naj bo na njej napisano oziroma natisnjeno.

Objave iz iste kategorije: