Izbira ustreznega pudra za vašo kožo

Izbira ustreznega pudra je še toliko pomembnejša, če imate težave z občutljivo kožo, aknami, nepravilnostmi na koži, rdečico in ne nazadnje tudi s neenakomerno poltjo. Puder morate izbrati v specializirani prodajalni, kjer vam pri nakupu pomagajo tudi strokovnjaki z najrazličnejšimi nasveti. Tako kot vsi kakovostni izdelki za kožo so tudi pudri razviti z upoštevanjem posebnih zahtev določenih problematik in vrst kože.

Prav vsak med vami bi moral dobro poznati svojo kožo in s tem bi bila izbira pudra veliko boljša pa tudi hitrejša. V nasprotnem primeru pa, kot smo že omenili, vam mora puder izbrati strokovno podkovani ter izkušeni prodajalec.

Izberite varen puder za prekrivanje

Akne in druge številne nepravilnosti na koži najpogosteje povzročajo nepravilna prehrana in zaprti prostori. Ravno zato je treba najti povsem varen puder za prekrivanje tovrstnih nepravilnosti. Še posebej se varni pudri priporočajo za osebe, ki so nagnjeni k aknam. Takšne osebe morajo nujno izbrati nekomedogeni in dermatološko testiran puder. Ta vrsta pudrov namreč sledi dermatološkim standardom. Posledično so prava izbira.

Puder Catrice
Catrice kompaktni puder

Kakovostno izbran puder priznane blagovne znamke je glavni zaveznik mastne in k aknam nagnjene kože. Prednosti takšnega pudra so torej nekomedogena formula, ki ne povzroča mašenja por. Prav tako omogoča, da koža dobro diha. Vsebuje sestavine, med katerimi najdemo tudi salicilno kislino ter eperulin. Obe vrsti sestavin sta znani po tem, da učinkovito zmanjšujeta nepravilnosti. Obenem dan za dnem pomirjate kožo.

Puder v primeru temnih lis ter podočnjakov

Zelo pogosto vprašanje kupcev je, kateri puder je najbolje izbrati v primeru temnih lis ter podočnjakov. Takšne težave lahko na najučinkovitejši način v kratkem času odpravite z izbiro kakovostnega korektivnega tekočega pudra priznanega proizvajalca.

Puder essence
essence puder v prahu

Takšna vrsta pudra namreč vsebuje visoko koncentracijo pigmentov ter sredstev, ki imajo učinek mehkega fokusa. Vse to vam zagotovi zmogljivo korekcijo vaše polti.

Lahka tekstura korektivnega pudra se preprosto razmaže ter koži zagotovi povsem naravni videz.

Puder za dodatno zaščito kože

Pri izbiri pudra pazite še na to, da vključuje tudi dodatno zaščito. To je še posebej pomembno v toplih, sončnih dneh. Formula izdelka mora vključevati zaščitni faktor. Sicer pa vam je na trgu na voljo tudi takšen puder, ki obenem deluje tudi kot odlična nega proti gubam.

Izjemno atraktivne in kakovostne palete senčil priznanih blagovnih znamk

Pri ličenju nekatere predstavnice nežnejšega spola prisegajo predvsem na uporabo kakovostnih senčil. Nikakor si ne zmorejo predstavljati, da vsaj enega odtenka ne bi nanesle na predele okoli oči. Paleta senčil mora biti za to vedno pri roki. Če vključuje veliko barvnih odtenkov, je morda zadosti že kar ena. A praviloma ima prav vsaka ljubiteljica ličil pri sebi vsaj nekaj različnih paletk s senčili.

YouTube video

Palete s senčili so lahko različno velike. Nekatere vključujejo zelo veliko barvnih odtenkov. Po drugi strani so na voljo tudi takšne miniaturne, ki najpogosteje vključujejo štiri različne barvne odtenke. Nekatere paletke imajo tudi ogledalo in še druge dodatke, ki nekoliko olajšajo ličenje. Vsekakor pa paleta s senčili ni dovolj za najučinkovitejši make up. Potreben je še najmanj en učinkovit čopič, s katerim se senčila lahko dovolj kakovostno nanašajo na želeni predel.

Izbira senčil za različne namene

Paleta senčil priznane blagovne znamke, kot je na primer Catrice, vas bo najverjetneje stala kakšen evro več, a zavedajte se, da ste kupili kakovosten izdelek za daljše časovno obdobje. Pri izbiri različnih paletk s senčili pa vsekakor ni potrebno paziti samo na proizvajalca, temveč tudi na druge pomembne dejavnike. V prvi vrsti vam mora biti jasno, kakšna senčila so ustrezna za vašo polt oziroma za vaš stil ličenja.

Vsekakor je izbira senčil odvisna tudi od namena uporabe. Če si boste oči senčili za povsem običajen delovni dan, potem boste v rokah najverjetneje držali drugo vrsto palete, kot če bi se na primer ličili za slavnostni dogodek. Sicer pa je izbira barvnih odtenkov odvisna tudi od letnega časa. Takšnega mnenja so predvsem tiste ženske, ki so ves čas v koraku s časom, kar se tiče ličenja.

Finalistke med paletkami senčil

In katera paleta s senčili je za vas najboljša? Odgovor na to vprašanje vsekakor ni preprost. Zagotovo imate v mislih vsaj dve finalistki med paletkami. Strastne ljubiteljice make upa na sploh rade posegajo po paletkah odličnih proizvajalcev, ki pa so cenovno nekoliko dostopnejši.

Finalistke med paletkami senčil so nastale pod okriljem blagovne znamke Catrice, Lovely, NYX, Revlon in zagotovo bi se našla še kakšna.

Objave iz iste kategorije: