Popolna stilska preobrazba v 5 korakih

Se vsako jutro, ko se pogledate v ogledalo ali se skušate obleči za prihajajoči dan počutite neprivlačne, staromodne, preobremenjene? Si želite imeti več stila vendar vas je strah, da tega nebi mogli izpeljati?

Ste razmišljali, da bi prav prišla popolna stilska preobrazba pa ne veste kje začeti oz. kako to izvesti?

Odgovor najdete v 5 preprostih nasvetih, ki vas bodo pripeljali do krasne nove podobe.

1. Posodobite vašo garderobo

Kako se počutite, ko odprete omaro z oblačili? Ste veseli, ker se vam vsak kos oblačila prilega in vas naredi privlačne ali vas nemara popade silno razočaranje ob pogledu na večinsko neustrezna oblačila? Če vam večina oblačil ni ljuba je prevetritev omare in stilska preobrazba pravi odgovor. Začnite postopoma po korakih.

modna-preobrazba

Ko s prijateljicami ali prijatelji pohajkujete po trgovinah, listate po priljubljenih revijah ali gledate tv šove, začnite ustvarjati seznam oblek, ki vam padejo v oči in so vam všeč. To vam bo namreč pomagalo dobiti občutek za vaš osebni slog. Ko enkrat razčistite kakšen videz želite ustvariti, je čas za začetek nakupovanja stvari, ki odražajo vaš novi stil.

2. Ne pozabite na novo frizuro

Brez urejene pričeske videz ne more biti popoln. Predvsem pri ženskah je frizura eden izmed pomembnejših elementov celostne podobe. Frizura je namreč okvir obraza in omogoča, da se počutite bodisi bolj privlačne, glamurozne ali ljubke, odvisno seveda od vašega stila. Torej, če se vam zdi, da vam vaša frizura vzbuja občutek nezadovoljstva več kot polovico vašega časa, potem je čas za obisk frizerja. Ob upoštevanju teksture vaših las, oblike obraza in vašega življenskega sloga izberite frizuro, ki se vam bo najbolje podala. Pri tem vam lahko zelo pomaga tudi vaš frizer.

3. Modni dodatki

Modni trendi pri torbicah, nakitu, pasovih, itd. se spreminjajo tako hitro, da so nekaj let stari dodatki, ki jih hranite v omarah verjetno že zastareli. Dobra novica pri tem je, da so modni dodatki cenejši od oblek, torej bo zamenjava teh predstavljala manjši finančni zalogaj, a bo veliko dobrinesla k vašemu novemu stilu.

4. Kaj pa čevlji?

Čevlji lahko naredijo ali uničijo vaš novi videz. Stilska preobrazba je lahko izpeljana še tako popolno, a brez primernih čevljev bo ves trud zaman. Zamenjajte čevlje oglate oblike z elegantnimi ovalnimi ali koničastimi, ki vas bodo naredili vitkejše in elegantnejše.

5. Osvežite svoj make-up

Če ste ženska, ki ličil ni vajena nositi vsak dan, imejte v mislih, da lahko že malenkost tonirana vlažilna krema, maskara in šminka delajo čudeže. Za prvič je dovolj, da se odpravite v kozmetični salon, poveste vaše želje in pustite, da vam pokažejo kakšna ličila (kozmetični izdelki in ličila NYX) in kako jih boste uporabljali v prihodnje. Kot ste ugotovili, popolna stilska preobrazba ni neizvedljiva, seveda pa predstavlja svojevrsten izziv, ki pa vam lahko popolnoma spremeni življenje.

Kozmetika Lux Factor. Ste na vašem čelu opazili gube? Ali pa imate izrazite in vedno globlje gubice okrog oči ali ustnic, ki bi se jih radi znebili? Preberi več …

Objave iz iste kategorije: