Izbira ličil je povezana z vrsto dogodka

Nekatere predstavnice ženskega spola se naličijo celo tedaj, kadar čez dan ostajajo doma. Seveda je v tem primeru njihov make up nekoliko drugačen od tistega, ki ga nosijo v službi ali pa na kakšnem bolj slavnostnem dogodku. Domači make up je navadno videti bolj naraven. Obraz je naličen bolj nežno, pri nekaterih damah se skorajda ne opazi, da je naličena. Tudi odtenek šminke je navadno blag oziroma ga skorajda ni opaziti. Veliko raje kot šminke pa so ob tej priložnosti uporabni najrazličnejši glosi. Ti so lahko brezbarvni ali barvni.

Lahko torej rečemo, da jej izbira ličil na sploh v precej veliki meri odvisna tudi od vrste dogodka. Če se na primer osredotočimo na šminke, pa imajo v tem primeru veliko vlogo zlasti barvni odtenki. Rdeče šminke se zagotovo ne spodobi imeti na prav vsakem dogodku. Sicer pa takšen odtenek v resnici ustreza le redkim ženskam.

Uporaba make upa za delovno mesto

Na delovnem mestu je veliko žensk naličenih. Praviloma ne gre za preveč močno obliko ličenja, razen če tako ne zahteva samo delovno mesto. Po drugi strani pa je kar nekaj takšnih delovnih mest, kjer ličila niti ne pridejo v poštev. Toda, če se ženska ob uporabi ličila zato bolje počuti, je ličenje tudi v tem primeru zelo dobrodošlo.

Šminke
Šminke so vedno primerne za službo

Ženske, ki se naličijo za v službo, imajo navadno pri roki vsaj nekaj ličil oziroma pripomočkov, s katerimi lahko na hiter ter učinkovit način poskrbijo za osvežitev videza. Če ne drugega, je v tem primeru dobrodošla vsaj šminka ali pa kakšen glos.

Ličenje za bolj svečane dogodke

Ličenje posebno mesto zavzema na nekoliko bolj svečanih dogodkih, kot je na primer poroka. Bodoča nevesta verjetno že kar nekaj mesecev pred poroko razmišlja, kdo jo bo naličil in seveda na kakšen način. Ali bo njen make up povsem nežen, nekoliko močnejši, morda celo kričeč? Odločitev jej seveda v prvi vrsti odvisna ravno od nje.

YouTube video
Poročno ličenje

Tudi izbira tena šminke za nevesto je precej pomembna. Dobro je, da se ta ujame z njenim karakterjem ter seveda tudi s kosi oblačil, ki jih med slavjem nosi na sebi.

Revolution Pro šminke so res nekaj posebnega

Ko izbiramo šminke in druge izdelke za ličenje smo zagotovo pozorni tudi na samega proizvajalca. Navadno se kaj hitro izognemo produktu, ki je preveč poceni, obenem pa je na njem napisano ime povsem neznane blagovne znamke. Vemo, da so v tem primeru ličila bistveno manj kakovostna in morda celo nevarna za uporabo.

Rdeča šminka
Rdeča šminka je večna klasika

Izjemno dobro ponudbo šmink in drugih ličil ter kozmetičnih pripomočkov na primer ponuja blagovna znamka Revolution Pro. Veliko izjemno zahtevnih ljubiteljic ličenja se ob tem proizvajalcu ustavi tudi tedaj, kadar išče šminko za kakšno prav posebno priložnost.

Kremna šminka v različnih odtenkih

Pri preizkušanju ličil smo dobri poznavalci zelo pozorni tudi na samo teksturo. Od nje je namreč v veliko meri odvisno tudi to, kako dolgo bo nek izdelek obstal na obrazu oziroma na delu telesa, kamor ga nanesemo.

Proizvajalec Revolution Pro je izjemno dobro poznan po kakovostnih kremnih šminkah, ki so res nekaj posebnega. Izbiramo lahko med različnimi odtenki. A ne glede na odtenek, gre za izjemno pigmentirano ter dolgoobstojno šminko z mat ali pa s satin finišem. Izdelek je lepo mazljiv in na ustnicah ne pušča občutka suhosti. Na voljo v 30 odtenkih, tako da lahko prav vsaka dama najde povsem primeren odtenek za svoje potrebe.

Univerzalni premaz za obraz

In da ne bo govora samo o šminkah, naj izpostavimo še en izdelek proizvajalca Revolution Pro. Gre za izjemno dobro prodajano ličilo, ki ga lahko najdete pod imenom oziroma oznako univerzalni premaz za obraz ali pa matirajoči primer.

Omenjeno ličilo svetovno priznane blagovne znamke lahko povsem zgladi ter matira obraz. Preprosto si ga nanesemo na obraz, da zameglimo drobne linije ter velike pore. Nanesti pa ga je treba pred uporabo tekoče podlage. Lahko se uporabi tudi povsem samostojno, da ustvarimo iluzijo enakomerne teksture na goli koži. Izdelek je primeren za prav vse tipe in tene kože.

Makeup fiksator – za piko na i pri ličenju

Ne nazadnje naj izpostavimo še Revolution Pro make up fiksator, ki odlično poskrbi za obstojnost ličenja. Z njim preprosto popršimo naličeni obraz, in sicer z razdalje nekaj deset centimetrov. Tako dosežemo lep pa tudi dolgoobstojen izgled ličil.

Objave iz iste kategorije: