Zimska obutev

obutev

Zima že trka na vrata in prav gotovo vas zjutraj že kar pošteno zebe, ko se odpravljate od doma. Da, prihaja čas, tišine in miru, bele pravljice pa tudi mraza in ledu, ki nam lahko kar precej škodita, če se pred njima ne znamo zaščititi. Pomembno je, da poleg plašča ali bunde, kape in rokavic, pomislimo tudi na pravo zimsko obutev, ki nam bo grela noge, nas ščitila pred mrzlim in mokrim snegom ter nam dajala stabilnost na ledu, da ne pademo in se poškodujemo. 
V kolikor nimate namena kupovati novih čevljev, ker so vaši lanskoletni še povsem funkcionalni in lepi, vendar vas še vedno zebe v noge, vam predlagam, da si kupite vložke za čevlje iz filca, ki so tanki, noge pa vam bodo odlično ogreli. V kolikor pa ne mislite več prenašati mraza in leda in se loviti na vsakem koraku, pa predlagam novo obutev, ki jo boste tokrat, enkrat za spremembo, izbrali premišljeno.
Najprej poskrbite za varnost in stabilnost. Poglejte podplate vaše nove zimske obutve. Profil mora biti globok, kot pri zimskih gumah, da vam ne bo drselo, v kolikor imajo čevlji, ki so vam všeč ali jih imate doma, čisto gladek podplat, to ni dober znak. Če pa so vam čevlji tako noro všeč, da se jim ne morete upreti, vam predlagam, da jih nesete k čevljarju, ta lahko na podplat pritrdi dodatno gumo, ki poskrbi, da vam ne drsi.

modna obutev


Ko ste poskrbeli za varnost in dodobra preštudirali podplate vaših čevljev, vam svetujem, da pogledate še v notranjost čevljev. Če nočete, da vam noge zmrznejo od mrazu, vam toplo priporočam, da iščete čevlje, ki imajo v notranjosti »mucko« iz volne. Taki čevlji bodo mehki in topli, občutek boste imeli, kot da imate noge v oblačkih. V kolikor vam ni nerodno, lahko kupite in nosite tudi skibucke, v njih vas zagotovo ne bo zeblo in tudi drselo vam ne bo, toda primerne so za v sneg in ne za v mokro plundro.
Ko ste preverili tako podplate, da ne drsijo in notranjost čevlja, da vam bo toplo, poglejte še na zunanjost, da vam je všeč, kajti pomembno je tudi to, da se v novih čevljih lahko samozavestno sprehodite po mestu, delovnem mestu ali proti vaši simpatiji.

YouTube video

Brezrokavniki so izdelani so iz toplega materiala, ki zagotavlja toploto vašemu telesu tudi v hladnih jesenskih in zimskih večerih. Brezrokavnik je za trendi fante, ki skrbijo za svoj modni videz. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: