Torbice za prosti čas

 

Handbags on Southbank
(Photo credit: The Style PA)

Torbice so eden najbolj osnovnih modnih dodatkov in pripomočkov za shranjevanje, ki jih nosimo s seboj ob vsaki priložnosti. Še posebej ženske izbiri torbice posvečajo posebno pozornost, saj jim je na eni strani pomembno, da vanjo shranijo vse stvari, ki jih je vedno dobro imeti ob sebi, kot so denarnica, mobilni telefon, plastenka z vodo, osnovni kozmetični pripomočki itd., na drugi strani pa so torbice zanje tudi pomemben dodatek k njihovemu modnemu stilu.

Poznamo več različnih vrst torbic in od priložnosti je odvisno, za kakšno se bomo odločili. Za bolj svečane večerne priložnosti so primerne elegantne torbice, v prostem času pa si pogosto omislimo bolj športne torbice. V zadnjem času so na primer modne torbice iz blaga, ki so v osnovi zelo preproste oblike, a jih lahko po želji okrasimo z raznimi potiski in tako dobimo lep modni dodatek. Takšne torbice si lahko na enostaven način izdelamo tudi sami.

Če se v prostem času veliko ukvarjate s športom na prostem, bo zagotovo prišla prav ustrezno izbrana torbica za tek. Ta šport je namreč vse bolj priljubljen, a hkrati zelo naporen, zato si tekači med aktivnostjo pogosto čas krajšajo z glasbo. Torbice za tek omogočajo, da vanje varno shranite predvajalnik glasbe ali pa mobilni telefon, vendar pa vas med samim tekom ne ovirajo. Dodatna prednost je tudi ta, da so takšne torbice običajno zaščitene pred znojem, poleg tega pa lahko pod njimi koža normalno diha.

Enhanced by Zemanta

Objave iz iste kategorije: