Obleke za na morje

One frame of the video for "Missing You&q...
(Photo credit: Wikipedia)

Vsako jutro sanjam o tem, kako bom šla v nakupe po noro zapeljive obleke za na morje. Sončni žarki, ki me prebujajo, mi dajejo navdih za nakupe. Zadnje čase najraje nakupujem kar preko spleta, in ko pride pravi čas sredi marca, vsako leto takrat, ko poženejo zvončki in žafrani, jaz že hitim in si ogledujem poletno-pomladansko kolekcijo.  Hitro se navdihnem nad oblačili. Tja do poletja imam že polno omaro nove kolekcije. Obleke so najbolj zapeljiv kos oblačila. Tako, da potem že komaj čakam, da grem na morje in se pokažem v novih oblekah. To mi daje moč in energijo.

Rada nosim tudi majice, ki pa morajo biti obvezno oprijete in se morajo lepo prilagajat k hlačam. Če oblečem jeans, potem najraje kombiniram s kakšnimi svetlejšimi barvami. Kadar nosim krilo, takrat pa najraje oblečem kratko majico, ki sega do popka.

Obleke si kupujem različnih modelov in barv. Najraje oblečem elegantno črno barvo, za na plažo pa rada nosim svetlejše barve s kakšnimi vzorci. Jaz temu pravim havajski stil. Zelo všeč mi je prelivanje barv iz ene v drugo. Na primer kakšna kombinacija rdečo-rumeno-vijoličaste barve. Če imam oblečene kopalke potem najraje oblečem kakšno prosojno obleko, da izpostavim moje zapeljivo telo. Zvečer pa, ko grem na sprehod, pa mora biti obleka obvezno roza ali vijoličaste barve. Zelo všeč mi je kratka mini obleka. V njej izstopam in delujem zapeljivo ter elegantno.

Najraje jih kombiniran s copati na peto. Zadnje čase pa tudi rada obujem brez pete, saj me petke preveč utesnjujejo.

Zelo težko nosim obleke, ki so stare ali ponošene. Tako, da vsako obleko nosim samo 3-5 krat, potem jo pa podarim preko mojega modnega bloga.

Ali veste da se za tiskanje majic odločajo ljudje predvsem ob obletnicah, zabave, posebne prireditve ali pa samo za promocijo podjetja. Še več o tem si preberite v naslednjem članku.

Objave iz iste kategorije: