Poskrbite za popolno pričesko

Mnogo je priložnosti, ki kličejo po popolni pričeski. Mnoge med njimi so takšne, ki res zahtevajo enkraten videz, zato se morate še posebej urediti, a svoje lase boste rade volje uredili tudi ob manj slovesnih dogodkih, pa tudi vsakdanje urejanje vključuje skrb za lase. Seveda ima vsakdo svoje priljubljene stile, medtem ko občasna sprememba še poživi vašo podobo.  V vsakem primeru pa je pomembno, da za svoje lase primerno skrbite – ne govorimo le o vsakdanji negi, temveč tudi o pripomočkih, ki jih uporabljate za oblikovanje las. Ti morajo biti namreč posebej kakovostni in primerni za vaše lase, saj lahko v nasprotnem primeru povzročijo veliko slabe volje in uničijo pričesko.

Izberite kakovosten kodralnik

Kodralnik las je obvezna oprema za vsako damo, ki želi svojo pričesko spremeniti v skodrano ali valovito obliko. Verjetno že veste, kako težko je ustvariti takšno razgibano frizuro brez profesionalnih pripomočkov (lasni podaljški), zato je pogosto priporočljiv kar obisk frizerskega salona, kjer bodo znali stilisti kar najbolje ustreči vašim željam. Sodobni frizerski saloni so seveda opremljeni z bogato zbirko opreme in sredstev za urejanje las, tako da prav tam najdemo napredne kodralnike, ki bodo hitro in učinkovito skodrali vaše lase, pri tem pa poskrbijo tudi za vso potrebno nego vaših las. Frizura bo ob prihodu iz salona gotovo veliko bolj privlačna, kot če bi se kodranja lotili sami s cenenimi kodralniki.

YouTube video


Obstaja pa še ena alternativa, ki je pisana na kožo tistim, ki vseeno želijo same urejati svojo pričesko, a je ne želijo uničiti s cenenim kodralnikom. Možno je namreč dobiti napreden kodralnik las po dostopni ceni, kar bistveno obogati domačo zbirko pripomočkov za oblikovanje las. S profesionalno opremo je oblikovanje frizure tudi doma enostavno, predvsem pa učinkovito, saj boste lase skodrali prav tako dobro, kot jih skodrajo v frizerskih salonih.

Če izberete pravi izdelek, potem je oblikovanje kodrov enostavno, predvsem pa bodo vaši lasje ostali celi in zdravi. Napredni kodralniki so prilagodljivi in omogočajo izbiro različnih vrst kodrov, prav tako seveda lahko izbirate temperature in druge nastavitve, ki pričarajo občutek, kot da ste v profesionalnem salonu. Tako boste lahko kar sami poskrbeli za popolno valovito ali skodrano pričesko za kakršno koli priložnost.

4D Hyaluron krema proti gubam pa ne vsebuje umetnih sestavin, ki povzročajo iritacijo, izsušitev in alergije. Več o tej kremi proti gubam si preberite s klikom na povezavo.

Objave iz iste kategorije: