Pomladimo našo kožo s posebno kremo

Notranja lepota je popolnoma odvisna od osebnosti vsakega posameznika. Zunanja lepota pa zahteva posebno oskrbo. S tem mislimo predvsem na obraz, saj je izpostavljen vsakodnevnemu onesnaženju, toksinom, UV žarkom ipd. Vsakodnevno izpostavljanje vsem tem elementom nas hitro postara. Tako izgledamo veliko starejši, kot v resnici smo. Pojavijo se gube, koža se izsuši in prične izgubljati svoj sijaj. Temu se brez težav izognemo, če uporabljamo 4D Hyaluron kremo proti gubam. S svojimi vrhunskimi sestavinami nahrani našo kožo na obrazu, rokah in vratu. Prve spremembe pa so opazne že po dveh tednih uporabe.

Zgladimo gube in črte

Uporaba kreme proti gubam je odličen način za zgladitev gub in črt. Te se pojavijo na obrazi zaradi mnogih elementov, kot so:

  • Izpostavljenost UV svetlobi
  • Stres
  • Slaba prehrana
  • Suha koža

Sestavine v 4D Hyaluron kremi proti gubam delujejo nežno na naši koži. Sama krema pa ne vsebuje umetnih sestavin, ki povzročajo iritacijo, izsušitev in alergije. Poleg tega v njej ni prisoten alkohol, zaradi katerega lahko naša koža postane razdražljiva.

Uporaba same kreme pa je izredno preprosta. Najbolje jo je nanesti na umit obraz. Potem pa lahko zadremamo ali pa počnemo kaj drugega. V vsakem primeru pa jo moramo pustiti učinkovati. Med tem časom bo navlažila našo kožo in jo nahranila z dragocenimi vitamini in minerali.

Nahranimo kožo z vlago

Eden izmed glavnih razlogov za nastanek gub je pomankanje vlage. Do tega pa pride z izpostavljenostjo naše kože raznim strupom, stresu ter slabi prehrani. Naša koža izgubi sposobnost zadrževanja vlage. Posledično pa se zaradi tega prične gubati in izgubi prožnost.

YouTube video
Video: Lux-Factor krema proti gubicam 4D Hyaluron – izjava mag. farmacije Nine Šurbek Fošnarič

Krema proti gubam pa ima učinek vlažnosti. Tako dodamo našemu obrazu nujno potrebno vlago, ki pomladi in izboljša naš izgled. Hyaluron krema proti gubam je učinkovita pri pomlajevanju in obnovitvi sijočega obraza, rok in vratu. Obenem pa tudi vsebuje nujne vitamine in minerale. Tako se izboljša prekrvavitev in se prične proces pomlajevanja.

Odstranitev mrtvih kožnih celic

Mrtve kožne celice so lahko zelo škodljive za našo kožo. Nabirajo se iz dneva v dan na površini našega obraza in drugih delov telesa. Dejstvo pa je, da če teh celic ne odstranimo, se naša koža ne bo pričela zdraviti. Temu je tako, saj so blokirane potne žleze. To pa povzroči dodaten stres za našo kožo, kar sproži nastanek gub in črt. 

4D Hyaluron krema proti gubam

Čiščenje potnih žlez povrne njihovo funkcionalnost. Obenem pa tako povrnemo sijaj in čistost našega obraza. Z visoko-kvalitetnimi minerali pa bomo omogočili, da bomo koži povrnili njen naraven sijaj in lesk.

Odlične produkte za nego obraza lahko najdemo na www.lux-factor.com. Na spletni strani lahko najdemo tudi kreme za nego tetovaže, serum za rast trepalnic in druge proizvode za izboljšanje izgleda in počutja.

Objave iz iste kategorije: