S podaljški za lase do enostavne menjave frizure

V kolikor si radi pogosto menjate frizuro, so lasni podaljški idealna rešitev. Zaradi lasnih podaljškov vam ni potrebno čakati veliko časa, da lasje zrastejo. Preprosto pripnite podaljške na vaše lase in si ustvarite pričesko, kot ste si jo zamislili.

Razlika med lasnimi podaljški in vložki

Lasni vložki so čopi ali pa frufruji. Umetni čopi se pripnejo na vaš obstoječ čop ali na obstoječo pričesko. Z lasnimi vložki si naredite novo pričesko ali pa dodate dodaten volumen že obstoječi frizuri. Na pričesko se pritrdi s pomočjo priloženih sponk in elastike. Frufru se pripne na obstoječo frizuro samo na sprednjem delu lasišča.

Podaljški za lase v različnih barvah
Podaljški za lase se praktično zlijejo s pričesko in se navzven popolnoma skladajo z njo

To pomeni, da pokrijejo čelo in spremenijo vaš videz. Novi lasni podaljški pa se raztezajo po celotni dolžini las s pomočjo sponk. Prek spleta lahko kupite tudi keratinske in microring podaljške, ki se ne snemajo, saj so fiksirani na vaši glavi.

Fiksni lasni podaljški iz pravih las

Prek spleta lahko kupite dve vrsti fiksnih lasnih podaljškov iz pravih las in sicer keratinske in microring lasne podaljške. Keratinski podaljški se namestijo na našo glavo s pomočjo keratinskih spojev.

YouTube video

S pravilno namestitvijo se obdržijo tri do šest mesecev. Microring podaljški za lase pa se namestijo s pomočjo obročkov. So hladen način podaljšanja dolžine, saj za njihovo namestitev ne potrebujete toplotne obdelave.

Vstavljanje posameznih čopkov las

Keratinski podaljški za lase se nameščajo v posameznih čopkih in ne v obliki celih trakov. Ker so na voljo v posameznih čopih, po vstavitvi ne izstopajo od vaših naravnih las in so videti povsem naravni. Obenem so narejeni iz pravih las, kar pomeni, da jih šamponirate in negujete enako, kot svoje lase.

Zaradi izjemne lahkosti keratinskih podaljškov za lase ne prihaja do otežitve vaših las ali lasišča. Pri nekaterih starejših modelih so namreč ženske imele glavobol zaradi prevelike teže lasnih vstavkov. Nova generacija podaljškov za lase pa je izjemno lahka in se nanjo zelo hitro navadite.

Nameščanje clip on podaljškov za lase

Snemljivi oziroma clip on podaljški za lase pa se nameščajo in odstranjujejo na dnevni ravni. To pomeni, da jih zjutraj namestite na vašo glavo in snamete zvečer preden greste spati. Na glavo se pritrdijo s pomočjo sponk, ki se močno oprimejo vaših las in ne drsijo navzdol. Na voljo so v umetni in naravni različici.

Objave iz iste kategorije: